Esimerkkitapauksia 4

Implanttityö esimerkki  1

 

   

 

Implanttityö esimerkki  2

 

 

Implanttityö esimerkki  3

 

 

Implanttityö esimerkki  4

 

 

Implanttityö esimerkki  5

 

 

Silta esimerkki 1

 

Potilaalta puuttuu yksi hammas, mutta hänelle on mahdotonta asentaa implanttia terveydellisistä syistä. Hänelle päädyttiin asentamaan keraaminen silta. Hoito kesti viikon ja kustansi potilaalle 1500€.

Silta esimerkki 2

 

Potilaalle ei ole mahdollista asentaa implanttia leukaluun anatomisista syistä. Vaihtoehtona olisi ollut myös luunsiirto, mutta otettaessa huomioon potilaan ikä ja muut vaikuttavat tekijät, päädyttiin asentamaan potilaalle silta. Hoito kesti 1kk ja maksoi potilaalle 2500€.

Laminaatti esimerkki 1

 

Potilaalla on esteettinen vaiva: toinen etuhampaista on lyhyempi kuin toinen ja lisäksi ienrajat ovat eri korkeudella noin 2 mm alueelta. Potilaalle päädyttiin tekemään 1 laminaatti ja lisäksi etuhampaiden ikenet hoidettiin plastiikalla tasaamalla ienrajat samanmuotoisiksi. Hoito kesti 5 päivää ja kustansi potilaalle.

Laminaatti esimerkki 2

 


Potilaalle laitettiin 6 posliinikuorta eli laminaattia ja 4 posliinikruunua. Hoito kesti 5 päivää ja kustansi potilaalle 1000€.

. Hampaiden värisävy valittu mahdollisimman luonnolliseksi.

Laminaatti esimerkki 3

 


Potilaalle asennettiin 8 posliinikruunua ja 2 laminaattia. Potilas halusi lopputuloksesta hyvin kirkkaanvalkoisen, joten värisävyksi valittiin posliini. Alahampaat valkaistiin tehovalkaisulla. Hoito kesti 2 viikkoa ja kustansi potilaalle 5000€.

Laminaatti esimerkki 4


Potilas halusi hampaistaan suorat ja luonnollisen näköiset. Potilaalle päätettiin asentaa 6 laminaattia. Aikaa kului 2 viikkoa ja hoito kustansi potilaalle 3000€.

http://implanttihoito.fi/esimerkkitapauksia/suomi-esimerkkitapauksia-4/