Voiko kuka vain asentaa hammasimplantteja?

Aikaisemmin ajateltiin, että vain erikoishammaslääkäri saisi suorittaa implantoinnin. Käsitykset ovat muuttuneet paljon ja nykyään hammasimplantin voi asentaa sellainen hammashoidon ammattilainen, joka on saanut riittävän koulutuksen ja perehdytyksen implantointiin. Joitakin eroja on kuitenkin siinä, miten työn toteuttaa yleisen hammashoidon ammattilainen verrattuna erikoishammaslääkäriin tai suu- ja leukaluukirurgiin. Suu- ja leukaluukirurgilla on nimensä mukaisesti enemmän kokemusta kirurgisten toimenpiteiden suorittamisesta. Implantointi on kuitenkin oma taitolajinsa ja toimenpide opastetaan vaihe vaiheelta hammashoidon ammattilaisille, jotka haluavat taidon oppia. Mitä kokeneempi ja pidempään alalla toiminut ammattilainen implantoinnin suorittaa, sitä pienempi todennäköisyys on tulla mitään virheitä implantoinnissa. Onkin siis suositeltavaa selvittää, kuka implantoinnin suorittaa ja minkälainen hänen koulutus- ja kokemustaustansa on.

 

Varaa aika

Meillä implanttihoito.fi-verkostossamme toimii yksityisinä ammatinharjoittajina tällä hetkellä kaksi implantologian ammattilaista: laajalla kokemuksella varustettu yleishammaslääkäri Dmitri Filippenko ja erikoishammaslääkäri ja suu- ja leukaluukirurgi Povilas Drobnys. Tiimissämme toimivat lisäksi ammattitaitoiset hammaslääkärit, suuhygienistit ja hammashoitajat toimenpideavustajina. Hammaslääkärimme tuottavat implantti-palveluja usealla eri paikkakunnalla Etelä- ja Keski-Suomessa.

Asiakasneuvonta palvelee arkisin klo 8-16 välisenä aikana numerossa p. 0207205808. Numerosta voit varata ajan Implanttihoidon konsultaatioon ja lisäksi asiakasneuvojamme neuvovat Teitä mielellään kaikissa implantointiin liittyvissä asioissa.

http://implanttihoito.fi/implantointi-lyhyesti/suomi-voiko-kuka-vain-asentaa-hammasimplantteja/