Implantointi

Hammasimplantti on titaanista valmistettu, noin yhden sentin mittainen kapea ruuvi, joka kiinnitetään pienessä kirurgisessa operaatiossa leukaluuhun. Implantoinnilla korvataan kokonaan puuttuva hammas. Se mukautuu ja kiinnittyy ympäröivään leukaluuhun muutamassa kuukaudessa. Implantteihin voidaan kiinnittää esimerkiksi kruunuja, siltoja tai irtoproteeseja. Hammasimplantti soveltuu lähes kaikille. Implantti näyttää ja tuntuu samalta kuin oikea, oma hammas ja se voi kestää oikein hoidettuna koko eliniän.

Implantointiprosessi aloitetaan konsultaatiokäynnillä, joka on maksuton. Konsultaatio käynnillä hammaslääkärimme kartoittaa hoidon tarpeen, tekee hoitosuunnitelman ja antaa hinta-arvion hoidostasi. Voit varata ajan maksuttomaan konsultaatioon tästä.

Implantin asennuskäynnillä ien avataan kirurgisesti ja titaanista valmistettu keinojuuri ruuvataan paikoilleen leukaluuhun paikallispuudutuksessa.

Implantin laitto on potilaalle helppo ja nopea toimenpide, eikä se ole kivulias. Se tehdään normaalisti paikallispuudutuksessa tai mahdollisesti myös anestesiassa.

Paranemisvaiheen jälkeen aloitetaan hammaskruunun valmistus ja asennetaan kruunu paikalleen.

Varaa aikasi ilmaiseen konsultaatioon tästä.

Implantointi

http://implanttihoito.fi/implantointi/